top of page

Arsenal Kai Havertz’i Transfer Ediyor



Arsenal'ın, Kai Havertz'in transferi konusunda Chelsea ile anlaşmaya vardığı bildirildi.


Arsenal, son sezonlarda Chelsea'nin yıldızlarını sık sık satın aldı ve son olarak ocak ayında Jorginho'yu kadrosuna kattı. Mikel Arteta, Willian'ı Maviler’den transfer ederken; Unai Emery'nin son transferi David Luiz de yine Chelsea'den Arsenal’e gelmişti.


Şimdi ise Arsenal, Stamford Bridge'in eski rekor transferi Havertz için şok bir hamle yapıyor ve anlaşmanın sağlandığı bildiriliyor.


İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Kai Havertz'in; Arsenal ile "kişisel şartlarda bir sorunu kalmadığını" ve kendisini Arsenal’ın en çok kazanan oyuncularından biri haline getirecek bir anlaşma yapmaya hazır göründüğünü doğruladı.


Romano, Chelsea'nin hücum oyuncusu için başlangıçta 88 milyon € istediğini belirtirken Londra'daki iki rakip kulüp arasında henüz bir ücret üzerinde anlaşmaya varılmadı.


Arsenal ise bu transfer için 70 milyon €’dan fazlasını ödemek istemiyor. Ancak iki kulübün orta noktayı bulması zor gözükmüyor ve transfer yakın zamanda tamamlanabilir.


Kuzey Londralılar, ocak ayında Moises Caicedo ile yoğun bir şekilde ilgilenmiş, gazeteci Simon Phillips de geçtiğimiz günlerde Arsenal’ın Ekvadorlu oyuncu için "bir teklif hazırladığını" açıklamıştı. Şimdi ise Fabrizio Romano, Chelsea'nin Caicedo ile anlaşmaya vardığını ve Arsenal'ın sadece Havertz ve Declan Rice'a odaklandığını doğruladı.


Ayrıca Arsenal’ın bu yaz kadrosuna bir sağ bek katmak istediği bildiriliyor.


Transfermarkt, Havertz için yaklaşık 60 milyon € değer biçiyor.


0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page